Serdecznie zapraszamy na ostatnie,  3 – dniowe warsztaty, po udziale w których zespoły projektowe będą się mogły ubiegać o dofinansowanie zaproponowanego przez nie projektu społecznego na rzecz lokalnej społeczności do Krakowa, w terminie 13 - 15 października.

Warsztaty pt. „Innowacyjne metody planowania i realizowania działań na rzecz lokalnych społeczności”, zaprezentują w działaniu dwie, nie stosowane do tej pory w Polsce metody: metodologię Procesu Strukturyzowanego Planowania Dialogu) oraz Teorię Zmiany. Dodatkowo, przećwiczymy planowanie i opracowywanie projektów partnerskich w ramach logiki projektowej.

Zapraszamy do zapoznania się z ramowym programem warsztatów oraz Regulaminem udziału w projekcie. Link do formularza zgłoszeniowego znajduje się TUTAJ.

W przypadku jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu.

Warsztaty realizacyjne, dedykowane członkom zespołów dofinansowanych projektów, planowane są w terminie 21 - 22 października w Krakowie.